Skip to main content

Om oss

Våra kunder förtjänar det bästa.

Välkommen till Hotel Supply Scandinavia AB, en ledande leverantör av hotellutrustning och hotellartiklar för den skandinaviska marknaden. Grundat 2003 i Helsingborg, Skåne län, har vi etablerat oss som en betrodd partner för hotell och konferensanläggningar över hela Skandinavien.

Vårt team, lett av vår VD Tomas Mattson, har en stark passion för att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster som förbättrar hotellgästernas upplevelse. Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av produkter, inklusive sängar, textilier, hårtorkar, minibarer, tvål, schampo, gästgåvor och mycket mer. Vi är registrerade för F-Skatt och moms och följer alla gällande lagar och regler inom branschen.

Förutom att erbjuda produkter för hotellrummen, erbjuder vi även uthyrning av utrustning för konferenser och evenemang samt utsmyckning av hotell för att skapa en välkomnande och elegant atmosfär.

Vi på Hotel Supply Scandinavia AB tror att våra kunder förtjänar det bästa. Därför är vi ständigt på jakt efter de senaste trenderna och innovationerna inom hotellbranschen för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen och de mest konkurrenskraftiga priserna.

Tack för att du valt Hotel Supply Scandinavia AB som din partner inom hotellutrustning och hotellartiklar. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att göra din verksamhet framgångsrik och minnesvärd för dina gäster.

Kontaktuppgifter:
Telefon: 042380980
Besöksadress: Bergavägen 1, 254 66 Helsingborg, Skåne län
E-postadress: info@hotelsupply.se

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare information om våra produkter och tjänster. Vi ser fram emot att höra från dig!

Close Menu