Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Det finns inga produkter i varukorgen.

Om oss

Välkommen till Hotel Supply Scandinavia !
 
Hotel Supply startade 2003, med personal som har över 25-års erfarenhet av hotellbranschen.

Hotel Supply är ett kreativt företag med Skandinavien som huvudmarknad. Vår kunniga personal har lång erfarenhet och kvalificerade kunskaper om vårt omfattande produktprogram. Vår ambition är att vara den pålitliga och kompetenta partnern som hotellen efterfrågar.  Vår höga nivå av personlig service och uppriktig omtanke om våra kunder, ger oss möjlighet att erbjuda det ”lilla extra” som är så värdefullt.

Vårt produktprogram omfattar ett brett utbud av artiklar såsom: Hotellutrustning, textilier, hotellsängar&bäddmadrasser, hotellinredning och gästgåvor.

Bland våra mest populära agenturer och partners finns, Höie täcken och kuddar, ISM minibarer, Geesa badrumsbeslag, Valera hårtorkar,  Mercura bagage- och städvagnar,
Heute skoputsmaskiner etc. Nytt fr.o.m. 2015 är att våra hotellsängar C1 och C2 är miljömärkta med Svanen. 
 
Vårt eget varumärke "Diamond" är framtaget för att passa dom hårda krav som hotellen ställer, gällande design, funktion, kvalité, hållbarhet och pris.
Sök efter varorna märkta med "Diamond" i vår webshop, så får du fram vilka produkter som ingår. I Diamond serien hittar du allt från hotellrumstillbehör såsom papperskorgar, säkerhetsskåp, väskbänkar till bäddtextiler såsom hotellkuddar, hotelltäcken, frotté m.m.
Vi jobbar hela tiden med att bredda detta sortiment.

Vi kan erbjuda produkter för såväl det lilla hotellet som för de stora hotellkedjorna.

Vår fokus är att vara en lyhörd och innovativ partner för er.  Genom att ha beredskap såväl för dagens behov, som att vara uppmärksamma för framtida krav, är vi er kompletta hotellleverantör. Ingen fråga är för stor eller för liten för oss !